MITS is de nieuwe belofte met zijn EP debuut ‘Buiten Van Binnen

Voor de 23 jarige MITS uit het groeiende Almere is het eindelijk zo ver, hij brengt zijn EP naar buiten waarvan de titel luidt ‘Buiten Van Binnen’. De release is een waardevolle kennismaking voor zijn aankomend album, die tevens eind 2015 zal uitkomen. MITS is al een lang gevestigde artiest binnen de muziekwereld, nu liet hij zijn gevoel spreken wat zich uitten tot het naar buiten treden met zijn EP. Vanuit jaren doorgebracht te hebben binnen de Hiphop scene, heeft hij zich met de tijd weten te ontwikkelen waardoor hij al snel een eigen uniek hoekje binnen de Popmuziek creëerde. MITS voelt dat het nu gaat gebeuren en hij een veelbewogen jaar tegemoet gaat waardoor alles voor hem zal veranderen.

Buiten Van Binnen’ is voor de helft akoestisch in samenwerking met NoMusicNoLifeStudios, waarvan de andere helft geproduceerd is door producer Krankjoram. De EP bevat ook de eerdere release ‘Een Nieuw Leven’, dit nummer is een internationale samenwerking met de Franse muzikant Samy Prou. Buiten Van Binnen’ is een kennismaking voor zijn album wat al klaar ligt, alhoewel dat weer een andere sound zal bevatten met producer/coach Jan Klein.

front

 Beluister ‘Buiten Van Binnen‘ op Spotify:
https://open.spotify.com/artist/4HfPWS2elTF1hVhnZ0zuDK